Arrangementer

Her har vi som mål å poste alle øl relaterte arrangementer som skjer i Agder og mottar gjerne tips. Vi ser også at det foregår en del arrangementer som egentlig ikke har øl fokus på bryggerier og brewpuber, typisk at det settes opp en fotball kamp på storskjerm uten at det egentlig skjer så mye mer. Her vil vi bare ta en avgjørelse selv med hensyn til om vi poster eller ikke.

Vi vil forøke å holde oss oppdatert etter beste evne, men anbefaler at man selv sjekker arrangementenes hjemmesider/FB sider for siste oppdatering.

3 september – Beer Walk Kristiansand

Beer Walk Kristiansand er et arrangement hvor du hver gang besøker 6 restauranter med fokus på mat og drikke. Du skal besøke alle restauranter og hvert sted serverer deg smaksprøve på mat og drikke. Med kyndig hjelp fra egen «Beer Walk»-vert tar de med deg med fra et sted til et annet. Her skal kan du snuse, gurgle og smake deg gjennom mange godbiter.

Det vil hver gang være forskjellige fokus på mat og drikke ut ifra årstiden samt det vil være 2 nye gjeste-restauranter. De faste plassene du skal besøke er Teateret, Brygghuset, Patricks’s Pub & Restaurant og Kombinat.

Vi møtes kl 16:00 på Patricks’s Pub & Restaurant og går videre derifra.

Vi avslutter på en utvalgt restaurant hvor alle treffes til slutt med et godt tilbud på mat og drikke og lett underholdning etter endt tur rundt om i byen.

Velbekomme og velkommen til en sosial lørdag!

Arrangementet på Facebook: https://bit.ly/3MLL0l6 

9. september – Lervig Bryggeri Tap Takeover på Patricks Pub

Tap Takeover har blitt en fast tradisjon her på Patricks! Lervig Bryggeri har vært en favoritt i mange år, så det blir veldig gøy å ha de på besøk i September! Før de kommer å tar over kranene hos oss, skal de en tur på besøk til Brygghuset også 😃 Spennende! 📢

Fra 17.00 kommer det representanter fra bryggeriet i Stavanger for å henge med oss og fortelle oss litt om hva de driver med om dagen 🌿

📢 Da får du også vår populære St. Patricks Burger til kun 149,-

📲Send oss en melding hvis vi skal holde av bord til deg!

Arrangementet på Facebook: https://bit.ly/3MLL0l6 

15.oktober – Dark Night på Nødingen, Nøgne Ø

Lansering av Nordic Noir pluss en masse annet. Årets program er ikke satt, men pass på, i fjor ble billettene revet unna straks de ble lagt ut. Årets billetter slippes 15. september kl. 15:00 og Venner av Nøgne Ø setter opp egen buss fra Kristiansand.

Info her: https://www.nogne-o.com/webshop

29. oktober – Sørlandets Ølfestival 2022

Den populære årlige hjemmebryggerfestivalen. En inngangsbillett så er det fritt frem på å smake et hav av tradisjonelle og innovative øl fra hjemmbryggere.

Billetter her norbrygg.hoopla.no/sales/event/sorlandetsolfestival2022

4/5. November – Juleølfestivalen (5-årsjubiluem)

Tradisjonen tro besøker bryggeriene Håndverkeren for å presentere årets juleøl første helgen i november! I år feirer festivalen 5-årsjubileum, etter å ha vært utsolgt hver eneste gang siden oppstarten i 2018 🎅🍻😍

Samme bryggerier & øl begge dager, så skaff deg billett til tidspunktet som passer best:
• Fredag 4. november kl 1700-2000
• Lørdag 5. november kl 1500-1800

Alle får anvist et bord ved ankomst, hvor de forskjellige bryggeriene kommer med smaksprøver og forteller om årets nyheter. Totalt skal vi gjennom ca. 30 juleøl på tre timer, og all smaking er inkludert i dagsbilletten på kr 699,- (+billettavgift). Aldersgrense 20 år. Vi forventer at festivalen blir utsolgt også i år, så kjøp tidlig – mens det fortsatt er mulig…

BRYGGERIER I 2022:
– 7 Fjell Bryggeri
– Beer Flag Oslo
– Bygland Bryggeri
– Central Bybryggeri
– Disko Brewing
– Haandbryggeriet
– Hogna Brygg
– Kjerlingland Brygghus
– Lervig
– Nua Brygghus
– Nøgne Ø Det Kompromissløse Bryggeri
– Raa Brewing
– Qvart Ølkompani
(flere bryggerier annonseres fortløpende)

LINK

3. Desember – Nøgne Ø Juleølpub på Nødingen

Tradisjonen tro inviterer vi igjen til Juleølpub på Nøgne Ø. Vi serverer smaksprøver på våre nye juleøl, og setter julestemningen med en tradisjonell juletallerken. Ta med familie, kollegaer og/eller gode venner til en hyggelig kveld på Nødingen Pub!

Vi henter som vanlig frem et utvalg med årgangsjuleøl som blir tilgjengelige i baren.

Lørdag 3. desember kl 18:00 -23:30

Det er som vanlig et begrenset antall plasser, så vær gjerne tidlig ute med din bestilling!

LINK

5-8. Juli – Sørlandets Mat & Bryggerifestival 2023

Datoen for 2023 er allerede satt. Følg med på arrangementet via Facebook for oppdateringer

LINK