Hva skje i uke 38 og 39

Lørdag 21. september er årets store happening for landsdelens hjemmebryggere. Det hele skjer på festingen i Kristiansand og her vil både fagdommere og publikum kunne stemme frem landsdelens beste brygg/hjemmebrygger. Billettene går unna og det er ikke anledning å kjøpe billett i døra så her er det bare å raske på dersom man vil være med.

Dersom du ikke fikk billett eller foretrekker de kommersielle bryggene så er det fortsatt muligheter til å delta på en arrangement denne dagen. Det er høst utgaven av ’’Beer Walk Kristiansand’’. Her vandrer man rundt og besøker seks gode ølsteder som serverer smaksprøver på mat og drikke. Det er både start og sosial sammenkomst på kvelden på Brygghuset. Billettene går unna her også.

Lørdagen etter, 28. september er det den store dagen for alle som setter pris på surøl. Nøgne Ø og Nødingen er vertskap for årets Zwanze day som trekker folk fra nær og fjern. Billettene skal nærmest være borte nå, men det ryktes noe om ekstra billetter. Dette er ikke bekreftet, emn vi oppfordrer den som ikke rakk å sikre seg plass å følge med på Nøgne Ø sine kanaler. Uansett så er det fortsatt ledige plasser på bussen som Venner av Nøgne Ø setter opp fra Kristiansand.

Som vanlig, sjekk bloggen før mer detaljer og lenker til arrangementene.