Hva skjer i sommer

Det er sikkert mye som skjer i sommer, men vi har ikke registrert så mange ølrelaterte arrangementer. Men vi har et par godbiter, helgen 12. og 13. juli arrangeres Sørlandets matfestival og har man et eget øltelt. Klokken 12 begge dager åpner selve bryggerifestivalen og har gratis inngang frem til kl. 17. Klokken 18 åpner det hele igjen med mer fokus på underholdningen for de som har løst billetter. I ølteltet kan man smake øl fra en rekke av våre Agder-bryggerier samt en del annet fra Gulating. Er du nysgjerrig på Mjød så kommer også Mjøderiet fra Bergen på visitt.

5. juli – Sommerpub på Nødingen, Nøgne Ø

19. juli er det igjen anledning til å få en faglig veiledning gjennom de Belgiske villgjærede ølenes spennende verden. På Patricks avholdes nemlig A taste of Geuze, Part II. Blant de utvalgte ølene som det skal smakes på kan Cantillon Grand Cru Bruocsella nevnes, dette er noe såpass uvanlig som en ublandet Lamic.

Mer informasjon og lenker til arrangementene finnes som vanlig på bloggen. Ellers er det bare å følge med på vår FB side hvor vi vil oppdatere fortløpende når vi hører om noe. Her har vi også nylig lagt ut informasjon om årets Zwanze day hvor Venner av Nøgne Ø logger interessen for å sette opp egen buss fra Kristiansand.