Hva skjer i uke 23 og 24

Vi er fortsatt i en god stim før sommerferien, men det ser ut til å avta litt etter de to kommende ukene så det er bare å få med seg det man kan!

4. juni er det en eksklusiv 7 retters middag med Qvart bryggeri på Håndverkeren. Så vidt vi har forstått er alle 18 plassene solgt, men vi har fått med oss en person for å rapportere.

7. juni blir det sesongavslutning av åpen bryggedag på Hunsfos bryggeri. Her kommer Thor Einar Isaksen som mange kjenner blant annet som tidligere kranfører hos Bakgården for å holde en utvidet ølpresentasjon.

8. juni er det Beer Walk Kristiansand, også her skal seks puber besøkes men med noe mer faglig innhold enn CB vennløpet så vidt vi har forstått. Blant annet har Patricks sørget for tap takeover med Nøgne Ø inkludert øllansering.

Samme dag, altså 8. juni arrangeres Smaabrygg 2019. Dette er et hjemmebrygger arrangement som har blitt svært populært og arrangeres på Rixen i Flekkefjord.

12. juni er det Drum Brew aftertparty på Fusion of Asia i Arendal. Vi er ærlig talt litt usikre på hva dette blir, men det handler uansett om både øl og musikk.

15. juni blir det nok enda mer musikk, men fullt mulig å finne litt øl også på Hunsfest 5 års jubileum.

Sjekk vår blogg for flere detaljer og eventuelle oppdateringer. https://bryggiagder.home.blog/arrangementer/