Polslipp 1. mars

Det er nyttpolslipp og vi har noen få representanter fra våre lokale bryggerier. Eneste ølet i standard sortimentet står Qvart for, Bønder i Byen. Et øl inspirert av norske tradisjonsøl. Brygget på einerlåg og gjæret med Sigmund Gjernes vossakveik. Tilsatt appelsinskall og koriander for å forskerne de fruktige esterne fra gjæren. Ølet er leskende med subtile elementer fra einer og krydder. Ølet passet svært godt til mat.

Fra spesial og tilleggslista finner vi en re-lansering av den legendariske #100 fra Nøgne Ø, tilbake i det etterlengtede 0,5 liters formatet. Fra De Tvende kommer Scully Double IPA som er en fruktig IPA på 8,5%. Samme bryggeri kommer også med en akevitt fatlagret versjon av deres Imperial Stout Presten på hele 10,5%.

Det var faktisk det hele denne gangen, for den som ikke bor i nærheten av Kristiansand sentrum og spesialpolet i Lillemarkens anbefaler vi å bestille fra polets egen nettside. Det er enkelt og effektivt, ølene kan leveres fraktfritt til ditt lokale pol eller mot frakt til ditt postkontor.